Københavns Kommunes Billed­skole for børn og unge

1699 København V
E: billedskolen@​­kk.dk

Da Dyrene flyttede ind!!

”Da Kulturnatten blev aflyst, viste det sig at Billedskolen blev indtaget af alverdens dyr!! Flagermus vovede sig frem fra tagskægget, musene dansede på bordet, kattene sad klar, og mere eksotiske dyr, kom på hemmeligt besøg langvejs fra”.
Billedskolens elever og deres familier var, fredagen inden efterårsferien, inviteret til at komme og kigge ind på Billedskolen udefra og opleve hvad der skete, da dyrene flyttede ind! Voksne og børn blev guidet rundt om Billedskolen i små familiegrupper, med afstand imellem.
Se billeder fra aftenen her!

Inspirationsdag for skolernes billedkunstambassadører.

Nu kan som billedkunstambassadør for din skole tilmelde dig inspirationsdagen fredag den 13. november .Temaet i år er Portrætter og selvportrætter og deadline for tilmelding er den 30. okt.

Fang Farven!

Tak til de klasser der deltog i Billedskolens farve-konkurrence. De tre klasser som har vundet konkurrencen og dermed et akvarelsæt til hele klassen, vil få besked i løbet af denne uge og kan derefter afhente deres præmie på Billedskolen. Se billederne på Billedskolens Instagramprofil @BILLEDSKOLEN.KK.DK  og på  #FANGFARVEN.

Søndagsværkstedet på Billedskolen
for børn og familier er et hit i København!!

Tilmelding til søndag den 1. november.

Weekendworkshops på Billedskolen

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig Billedskolens weekend- Croquisworkshop.

Du kan stadig tilmelde dig ventelisten til næste sæsons fritidshold.

Du finder tilmeldingsknappen på siden her.

SE Billedskolehold her

SE HOLDOVERSIGT MED LÆRERNES NAVNE HER

SE FOLDEREN FOR SÆSON 2020/21 HER

Billedprojekter for skoleklasser og Åben Skole Projekter

Det er nu ikke længere muligt at tilmelde sin klasse til Billedskolens Billedprojekter for skoleklasser 2020-2021, eller til Billedskolens Åben Skole Projekter .Du er dog velkommen til at skrive til: anrodi@kk.dk – med spørgsmål, eller hvis du gerne vil på en venteliste til et projekt med din klasse, hvis der mod al forventning, skulle komme et afbud.

Opgaver og undervisning i en coronatid

Underviserne har i perioden hvor Billedskolen har været lukket ned, sendt opgaver ud til eleverne på holdene. De fleste af opgaverne er lagt ind her på hjemmesiden Billedkunst i en coronatid og vil være tilgængelige for alle – børne og unge, ikke kun dem der går på Billedskolen, men også lærere og pædagoger kan have glæde af opgaverne.

Husk at du også kan hente tegneopgaver her på hjemmeside

Sjov Farve – Billedskolens 30 års jubilæumsudstilling

Desværre blev Billedskolens 30års jubilæumsudstilling på Københavns Rådhus d.  24. april aflyst – MEN du kan se udstillingen som vi har kaldt SJOV FARVE virtuelt her på hjemsiden. God fornøjelse!

Mere end 6.000 elever i København deltog i

Billedskolens tegnekampagne: Alle kan tegne!

Stor Tak til alle de entusiastiske lærere der meldte deres klasser til kampagnen.
Fik du ikke tilmeldt din klasse, kan I stadigvæk arbejde med tegneopgaverne. Dem finder du her!
Husk at “udstille” elevernes billeder på Instagram under #allekantegnekampagne og #billedskolenitvillingehallen.
Se også filmen Når jeg tegner, lavet af Julie Blicher Trojaborg/ BLIK film i forbindelse med kampagnen:

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.billedskolen.kk.dk/ny/wp-content/uploads/2019/05/Tegnekampagne_final.mp4"][/video]

Film om Billedskolens projekter for skoleklasser – Tjek den lige…

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.billedskolen.kk.dk/ny/wp-content/uploads/2014/03/Billedprojekter_Billedskolen_final_komprimeret.mp4"][/video]

Billedskolens film om billedprojekt for skoleklasser/ Mobiler – form og balance – lavet af Julie Blicher Trojaborg/ BLIK film.
2 minutters, smuk, æstetisk og super fin reklame for Billedskolen og billedprojekterne, til inspiration for lærere fra folkeskoler og specialskoler i København.

Tag MOBIL SNAKKEN UDENFOR
Voksne, som skal vente på deres børn om eftermiddagen kan også slå sig ned i biblioteket og kigge i kunstbøgerne og tage en afslappende stund. Der er også mulighed for at bruge Billedskolens WiFi – men mobilsnak henvises af hensyn til elevernes arbejdsro til ‘udendørskontoret’.

PARKERING I KØDBYEN:
Vær opmærksom på, at der de fleste steder er parkering forbudt i den Brune og Grå Kødby, men man kan holde på Flæsketorvet i en begrænset tid, se mere her: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kobenhavn/vej.asp?vejnavn=Fl%E6sketorvet