Københavns Kommunes Billed­skole for børn og unge

Staldgade 35
1699 København V
E: billedskolen@​­kk.dk

ny information vedr. forlængelsen af coronarestriktionerne!

Som vi nok alle sammen havde forudset, vil Billedskolen desværre stadig forblive lukket et stykke tid endnu, til og med 7. februar.

Vi savner eleverne og de gode stunder på Billedskolen! Underviserne har dog heldigvis masser af ideer, og det sprudler frem med opmuntrende mails og gode opgaver, I kan hygge jer med derhjemme. Kig ind på hjemmesiden, der er masser at gå i gang med. Nye opgaver til inspiration på holdene januar 2021.I de næste uger, til og med 7. februar, vil elever på alle hold fortsat modtage undervisningsopgaver og instruktioner fra underviserne pr. mail, og alle opgaver vil også ligge frit tilgængeligt for alle på hjemmesiden.

Men vi savner også fællesskabet og stemningen på holdet, så i næste uge går vi i gang med forsøg med online-undervisning. Vi vender tilbage til jer, så snart vi har svar på, om det er noget, vi kan få til at fungere tilfredsstillende og gå videre med på alle holdene.

I forbindelse med nedlukningen i foråret 2020, fik vi spørgsmål fra jer ang. mulighed for delvis tilbagebetaling for aflyst undervisning. Det vil vi bede forvaltningen om at afklare, når vi er kommet lidt længere ind mod foråret, og så vil I selvfølgelig få besked om det.

Hvis I har spørgsmål til kontoret, skal I fortsat skrive til billedskolen@kk.dk

Husk at man fortsat kan se Billedskolens Juleudstillingen på Facebook og Instagram.

Nye Weekendworkshops – vinter 2021.

Der er kun åbent for tilmelding til Billedskolens Croquis-weekendworkshops; Croquis.
Animationsworkshoppen og de to tegneworkshops er aflyst grundet Covid.

Inspirationsdag for skolernes billedkunstambassadører.

Tak for en super god dag på Billedskolen med deltagelse af billedkunstambassadørerne og billedkunstundervisere fra både Billedskolen og de øvrige skole i København. Der blev arbejdet koncentreret med portrætter og selvportrætter rundt om i værkstederne og der var også plads til grin og gode snakke undervejs:-)
Man kan se billeder fra dagen billeder fra dagen her.

Søndagsværkstedet på Billedskolen er et hit i københavn!!
søndagsværkstedet den 10. januar er dog aflyst pga. forlængelsen af Coronarestriktionerne.

Du kan stadig tilmelde dig ventelisten til næste sæsons fritidshold.

Du finder tilmeldingsknappen på siden her.

SE Billedskolehold her

SE HOLDOVERSIGT MED LÆRERNES NAVNE HER

SE FOLDEREN FOR SÆSON 2020/21 HER

Billedprojekter for skoleklasser og Åben Skole Projekter

Det er nu ikke længere muligt at tilmelde sin klasse til Billedskolens Billedprojekter for skoleklasser 2020-2021, eller til Billedskolens Åben Skole Projekter .Du er dog velkommen til at skrive til: anrodi@kk.dk – med spørgsmål, eller hvis du gerne vil på en venteliste til et projekt med din klasse, hvis der mod al forventning, skulle komme et afbud.

Inspiration til billedkunst

Mangler du en god ide til din undervisning, er her 100 forskellige opgaver, som blev lagt op her på hjemmesiden i perioden hvor Billedskolen var lukket ned i forbindelse med coronaen og eleverne skulle kunne lave opgaver derhjemme. Inspiration til billedkunst

Husk at du også kan hente tegneopgaver her på hjemmeside

Sjov Farve – Billedskolens 30 års jubilæumsudstilling

Desværre blev Billedskolens 30års jubilæumsudstilling på Københavns Rådhus d.  24. april aflyst – MEN du kan se udstillingen som vi har kaldt SJOV FARVE virtuelt her på hjemsiden. God fornøjelse!

Fang Farven!

Tak til de klasser der deltog i Billedskolens farve-konkurrence. De klasser som har vundet konkurrencen og dermed et akvarelsæt til hele klassen, har fået besked på Instagram og kan afhente deres præmie på Billedskolen.
Se vinderbillederne her!

Mere end 6.000 elever i København deltog i

Billedskolens tegnekampagne: Alle kan tegne!

Stor Tak til alle de entusiastiske lærere der meldte deres klasser til kampagnen.
Fik du ikke tilmeldt din klasse, kan I stadigvæk arbejde med tegneopgaverne. Dem finder du her!
Husk at “udstille” elevernes billeder på Instagram under #allekantegnekampagne og #billedskolenitvillingehallen.
Se også filmen Når jeg tegner, lavet af Julie Blicher Trojaborg/ BLIK film i forbindelse med kampagnen:

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.billedskolen.kk.dk/ny/wp-content/uploads/2019/05/Tegnekampagne_final.mp4"][/video]

Film om Billedskolens projekter for skoleklasser – Tjek den lige…

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.billedskolen.kk.dk/ny/wp-content/uploads/2014/03/Billedprojekter_Billedskolen_final_komprimeret.mp4"][/video]

Billedskolens film om billedprojekt for skoleklasser/ Mobiler – form og balance – lavet af Julie Blicher Trojaborg/ BLIK film.
2 minutters, smuk, æstetisk og super fin reklame for Billedskolen og billedprojekterne, til inspiration for lærere fra folkeskoler og specialskoler i København.

Tag MOBIL SNAKKEN UDENFOR
Voksne, som skal vente på deres børn om eftermiddagen kan også slå sig ned i biblioteket og kigge i kunstbøgerne og tage en afslappende stund. Der er også mulighed for at bruge Billedskolens WiFi – men mobilsnak henvises af hensyn til elevernes arbejdsro til ‘udendørskontoret’.

PARKERING I KØDBYEN:
Vær opmærksom på, at der de fleste steder er parkering forbudt i den Brune og Grå Kødby, men man kan holde på Flæsketorvet i en begrænset tid, se mere her: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kobenhavn/vej.asp?vejnavn=Fl%E6sketorvet